De praktijk

U heeft een klacht aan bijvoorbeeld uw schouder of rug en u wilt zo snel mogelijk weer onbelemmerd bewegen. In het Bonnehûs staat een hecht team van ervaren fysiotherapeuten voor u klaar. Samen met huisartsenpraktijken, een verloskundigenpraktijk, een apotheek en de thuiszorg
De verschillende disciplines zijn onder één dak gevestigd. Zo kunnen de orthopeden, fysiotherapeuten en medewerkers radiologie nauw samenwerken. Daardoor is een snelle diagnose en behandeling mogelijk. In de ontspannen sfeer van de centra draait alles erom, dat u zo snel mogelijk weer volop in beweging bent.

Fysiotherapie en Training Vos werkt samen met huisartsenpraktijken. Door deze samenwerking is het mogelijk om voor diverse aandoeningen multidisciplinaire afspraken te maken. Het voordeel van deze manier van werken is dat de lijnen kort zijn en een behandeling, indien nodig, snel aangepast kan worden.

In het kader van sportfysiotherapie is er regelmatig overleg met een sportarts van het Sport Medisch Adviescentrum en met specialisten van het Medisch Centrum Leeuwarden.